Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κινητοποιήσεις αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων για τους νέους φόρους

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, κατά την πολύωρη συνεδρίασή του χθες Δευτέρα στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Καμπούρης μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ότι αφού καταγράφηκε και κατατέθηκε η ανησυχία και ο προβληματισμός όλων ενόψει των νέων φορολογικών μέτρων για τους αγρότες και του κτηνοτρόφους, ελήφθη απόφαση για κινητοποιήσεις άμεσα. 

Ειδικότερα δήλωσε: «Ομόφωνα συναποφασίσαμε, σε συντονισμό και συνεργασία με τους άλλους φορείς των αγροτών και κτηνοτρόφων να προχωρήσουμε σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις από τις αρχές Οκτωβρίου. Αρχικά, θα είναι περιφερειακές ως κτηνοτρόφοι, σε νομούς όπου υπάρχει ετοιμότητα. Επίσης, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τους άλλους φορείς των αγροτών, των κτηνοτρόφων, τους νέους αγρότες, σε μία ευρεία σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε το θέμα και η πρόταση μας θα είναι, να δημιουργηθεί μια συντονιστική επιτροπή αγώνα».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]