Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σαν σήμερα… 25 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα

1902: Μόσχα και Ουάσινγκτον εξαλείφουν ένα από τα τελευταία κατάλοιπα του Ψυχρού Πολέμου, επιτρέποντας την ελεύθερη διακίνηση των δημοσιογράφων και των επιχειρηματιών που εργάζονταν στην ΕΣΣΔ ή στις ΗΠΑ. 

1982: Παγκόσμιο ρεκόρ ακοντισμού πετυχαίνει στα Χανιά η Σοφία Σακοράφα, με βολή στα 74,20 μ. Ο προηγούμενος έλληνας που κατείχε παγκόσμιο ρεκόρ ήταν το 1970 ο Χρήστος Παπανικολάου στο άλμα επί κοντώ (5,49 μ.).

1996: Ορκίζεται η νέα κυβέρνηση Σημίτη. Την ίδια μέρα, παραιτείται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΝΔ), Μιλτιάδης Έβερτ. 

2005: Η Ελλάδα νικά 78-62 τη Γερμανία και κατακτά τον τίτλο στο 34o Ευρωμπάσκετ. Είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός θρίαμβος για την εθνική μας.

 

Γεννήσεις

1951: Πέδρο Αλμοδoβάρ, το «τρομερό παιδί» του ισπανικού κινηματογράφου.

 

Θάνατοι

1849: Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστότερος ως Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ήρωας του ‘21.

1849: Γιόχαν Στράους ο πατήρ, αυστριακός συνθέτης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]