Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

2.200 τόνοι ροδάκινων γίνονται χυμός για μαθητές και ευπαθείς ομάδες του δήμου Νάουσας

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δωρεάν διανομής χυμού ροδάκινου στα σχολεία και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού υλοποιεί ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ, Α.Σ. Επισκοπής και ΑΣΟΠ Επισκοπής.

Το πρόγραμμα έχει στόχο τη στήριξη μαθητών και ευπαθών ομάδων, σε συνδυασμό με τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος δια της αξιοποίηση της απολεσθείσας ποσότητας των εξαγωγών προς τη Ρωσία λόγω του εμπορικού αποκλεισμού.

 

Ο συνολικός όγκος πρώτης ύλης ροδάκινων και νεκταρινιών των συνεταιρισμών μας που θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του προγράμματος είναι 2.200 τόνοι.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Μακροχώρι και Άγιο Γεώργιο Βέροιας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στις ζωντανές εστίες πολιτισμού και παράδοσης της Ημαθίας βρέθηκε χθες βράδυ, (28 Αυγούστου) ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»

«Στο Υπουργείο Ανάπτυξης, υπό την καθοδήγηση του Υπουργού, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, δεν προσεγγίζουμε τον ιστορικό κλάδο της γουνοποιίας με όρους στείρας γραφειοκρατίας,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]