Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανάσα στους αγρότες και δρόμος συνεργασίας

‘Ανάσα’ στους αγρότες λόγω των αδιάθετων ποσοτήτων από το εμπάργκο χαρακτήρισε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Θωμάς Αγγελίνας την πρωτοβουλία συνεργασίας δήμου-συνεταιρισμών για τη δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου στα σχολεία. Γνώστης της αγοράς λόγω της δουλειάς του ο κ. Αγγελίνας, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι αν με την πρωτοβουλία αυτή οι αγρότες θα πληρωθούν τις συγκεκριμένες ποσότητες με 0,27 ευρώ το κιλό, θα έπαιρναν μόλις 6 λεπτά αν τα έστελναν στη χυμοποίηση.

«Ανοίγεται δρόμος συνεργασίας μεταξύ δήμου και συνεταιρισμών, αφού και οι δύο αποσκοπούν στο κοινωνικό συμφέρον», τόνισε κλείνοντας ο κ. Αγγελίνας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]