Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Και μεταποίηση ακτινιδίου στο μέλλον;

Την πρόταση μεταποίησης και ποσοτήτων ακτινιδίου από την πλευρά των συνεταιριστικών βιομηχανιών της περιοχής μας, με απλή αποφλοίωση, κατάθεσε στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ο εκπρόσωπος της Venus και πρόεδρος της Κοινοπραξίας Χρήστος Γιαννακάκης. Η συζήτηση αφορούσε τη δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου στα σχολεία της Βέροιας, στο πλαίσιο της κοινωνικής διανομής. 

Σίγουρα η πρόταση για μεταποίηση ακτινιδίου έχει ενδιαφέρον. Κατά πόσο είναι εφικτή θα μας του πουν οι βιομηχανίες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]