Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τρεις τροχονόμους τίμησε το δημοτικό συμβούλιο

Τρεις τροχονόμους, που κατά τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη κάλυψαν με το παραπάνω το κενό της δημοτικής αστυνομίας στην πόλη, τους Λάμπρο Δημητρόπουλο, Σταύρο Λαφάρα και Παύλο Πολυχρονιάδη, τίμησε χθες ο δήμος Βέροιας για την προσπάθειά τους στην επιβολή τάξης στο κέντρο της Βέροιας.

«Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Δεν είναι αυτοσκοπός η βεβαίωση των παραβάσεων. Δεν θέλαμε την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ελπίζουμε στο μέλλον η Δημοτική Αστυνομία να έχει περισσότερα μέλη» τόνισαν μαζί με τις ευχαριστίες τους οι κ.κ. Τουλίκας και Καλογερόπουλος εκ μέρους της Τροχαίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]