Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συναυλία υπό το φως του τελευταίου φεγγαριού του φετινού καλοκαιριού στη Νάουσα

Στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, το μουσικό σχήμα “ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ” παρουσιάζει συναυλία με τίτλο “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ”. Γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών αφιερωμένες στο αυγουστιάτικο φεγγάρι, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 9 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας υπό το φως του τελευταίου φεγγαριού του φετινού καλοκαιριού.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας.

Τραγουδούν: Νίκος Ζιαμπάκας, Δήμητρα Καραφούσια, Μαρία Πέτκου. Συμμετέχει οκταμελής ορχήστρα την οποία αποτελούν οι: Νίκος Παπαδόπουλος-μπουζούκι, Θεοδόσης Σιώψης-μπουζούκι, Κων/νος Μητσιάνης-φυσαρμόνικα, Γιάννης Κοκοβίδης-κιθάρα, Βιργινία Καραφούσια-πιάνο, Δημήτρης Δούτσης-κιθάρα, Κατερίνα Μυλωνά-μπάσο, Τάσος Κάργας-κρουστά.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δράσεις του Family Festival, που αναβλήθηκαν λόγω της βροχής

Μετά την αναβολή, λόγω της βροχής, των απογευματινών δράσεων στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του 3ου Veria Family Festival, ανακοινώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα »

Veria Family Festival: Αναβάλλονται λόγω βροχής οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και συνεχίζεται στη Βέροια, οδηγεί στην αναβολή των υπαίθριων απογευματινών εκδηλώσεων στο πάρκο των Αγίων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]