Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στοπ στην παράνομη διακίνηση ροδάκινων από ΄Κοινοπραξία΄, ΕΚΕ, Επιμελητήριο και συνδικαλιστικούς αγροτικούς φορείς της Ημαθίας!

Στοπ στην παράνομη διακίνηση ροδάκινων, μέσα από τα γνωστά «στέκια», επιχειρεί να βάλει η σύμπραξη της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, η Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και οι τοπικοί αγροτικοί συνδικαλιστικοί φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε συνάντηση που πραγματοποίησαν αποφασίσθηκε να συσταθεί  άτυπη τετραμελής ομάδα (ένας εκπρόσωπος από κάθε μέρος) οι οποία θα δέχεται τις καταγγελίες εναντίον των παράνομων διακινητών ροδάκινων και νεκταρινιών. Η ομάδα θα προβαίνει άμεσα σε καταγγελία των παραβατών στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα ( ΔΑΟΚ, ΔΟΥ, ΕΛ.ΑΣ) ώστε να εφαρμόζονται τα αυστηρά προβλεπόμενα από τη σχετική νομοθεσία, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε ποινικό-φορολογικό επίπεδο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]