Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας: Σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας τα κέντρα συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ενημερωτική σύσκεψη για τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών στην Π.Ε Ημαθίας. Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ημαθίας, ενημερώθηκαν οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς (Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ΕΚΕ, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και ιδιωτικές επιχειρήσεις) για την εγκύκλιο 422/2015/ 25 -6 – 2015 του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά τη λειτουργία των Κέντρων Συγκέντρωσης ροδάκινων και νεκταρινιών.

 

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εγκύκλιο, η συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών πρέπει να γίνεται σε χώρους που πληρούνται οι προϋποθέσεις που τίθενται στη νομοθεσία.

 

Καλούνται όσοι ασχολούνται με τη συγκέντρωση ροδάκινων και νεκταρινιών να λάβουν γνώση της σχετικής νομοθεσίας και να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]