Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Θα προχωρήσουμε μαζί» Καμμένος: Όχι στη συμφωνία, «χρησμός» για τον κυβερνητικό συνασπισμό

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που συμφωνήθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να τη στηρίξουν, ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος στήριξε τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς βρέθηκε ενώπιον ενός «πραξικοπήματος», όπως είπε, από ορισμένους εκ των δανειστών και εκβιασμών για κατάρρευση των τραπεζών και ολικό κούρεμα καταθέσεων.

H συμφωνία αυτή -είπε- φέρνει νέα δεδομένα, μιλάει για 50 δισ. ευρώ εγγυήσεις της δημόσιας περιουσίας, αλλαγή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας «που θα οδηγήσει σε κατασχέσεις σπιτιών».

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, θα συγκληθεί την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς και τα όργανα του κόμματος.

Ως προς το βασικό θέμα της θέσης των ΑΝΕΛ στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο κ. Καμμένος τόνισε μεν ότι «θα προχωρήσουμε μαζί, ενωμένοι» συμπλήρωσε όμως ότι αλλάξανε πολλά από χθες το βράδυ και ότι στη δημοκρατία υπάρχουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση.

«Θα παραμείνουμε μαζί για να αγωνιστούμε» είπε ο κ. Καμμένος, ενώ αρνήθηκε το ενδεχόμενο να συμπράξουν οι ΑΝΕΛ σε μία κυβέρνηση «δήθεν εθνικού σκοπού» επιτιθέμενος παράλληλα στη ΝΔ και στο Ποτάμι.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Αλλάζει το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, σε 5 ζώνες, ανάλογα με τον βαθμό τουριστικής ανάπτυξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής

Παρουσιάστηκε και τίθεται σε διαβούλευση έως τις 25 Ιουνίου Το νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, το οποίο τίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]