Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ΕΕΑ εισηγείται αποβολή της Κέρκυρας

Η καταγγελία – προσφυγή του Εργοτέλη στην ΕΕΑ για αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα εξαιτίας της ύπαρξης παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση έγινε αποδεκτή. Αποφασίζει πλέον η πειθαρχική επιτροπή της Superleague. Λεβαδειακός και Απόλλων οι υποψήφιες για τη θέση των νησιωτών, αν υποβιβαστούν οριστικά.

 

Δεκτή έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η προσφυγή – καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία ζήτησε να υποβιβαστεί η Κέρκυρα λόγω της ύπαρξης παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση. Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΕΑ κατέστησε σαφές ότι θα εισηγηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Superleague την αποβολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων.

Μέσα στις επόμενες μέρες η πειθαρχική της Superleague θα καλέσει σε απολογία την Κέρκυρα και θα θεωρηθεί έκπληξη εάν δεν κάνει δεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ. Σημειώνεται ότι ο υποβιβασμός της Κέρκυρας δεν συνεπάγεται παραμονή του Εργοτέλη. Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη (2/7) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: ‘’Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές’’.

 

Δεν βγήκε ακόμη η απόφαση

Ούτε και χθες όπως αναμενόταν βγήκε η τελιικά η τελικά απόφαση της Δευτορβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ όσον αφορά τον αγώνα της Βέροιας. Έγκυροι κύκλοι αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί μέχει και την ερχόμενη Τετάρτη εκτός απροόπτου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]