Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ευχές του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη στην Εθνική Νέων

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, επικοινώνησε με τον προπονητή της Εθνικής Νέων, Γιαννη Γκούμα και ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει του Euro U19.

H Εθνική Νέων θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα, την Κατερίνη και τη Βέροια και ο Γιώργος Γκιρτζίκης θέλησε να εκφράσει τη συμπαράσταση του στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Γκούμα και του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του σε όλα τα μέλη της αποστολής.

Ο κ. Γκιρτζίκης ευχήθηκε στον κ. Γκούμα, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του Ομοσπονδιακού προπονητή, καλή επιτυχία.

Εξέφρασε, δε τη βεβαιότητά του πως η Εθνική Νέων θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο σε αυτήν την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πως οι προσπάθειες των διεθνών θα στεφθούν με επιτυχία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]