Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκπαίδευση μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ ΄Δήμητρα΄ Σκύδρας

Για τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου και τον μελισσοκομικό εξοπλισμό και συντήρησή του θα έχουν την ευκαιρία να  ακούσουν  επαγγελματίες και ερασιτέχνες Μελισσοκόμοι  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 

Επιπλέον, θα παρακολουθήσουν θέματα που αφορούν τους μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια του έτους καθώς και για την πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ) και τα μελισσοκομικά φυτά ,  μέσω μιας ταχύρυθμης εκπαίδευσης  που θα υλοποιήσει  ο  ΕΛ.Γ.Ο.  ¨ΔΗΜΗΤΡΑ¨ Σκύδρας. 

Η εκπαίδευση θα είναι τριήμερη, συνολικής διάρκειας 15 ωρών και θα  πραγματοποιηθεί  πρωινές ώρες  9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. 

Θα ξεκινήσει  την Δευτέρα  20 Ιουλίου  και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη  22 Ιουλίου. Τα σεμινάρια  θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ¨ΔΗΜΗΤΡΑ¨ Σκύδρας που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Μαυροβουνίου-Έδεσσας.   

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γεωπόνους του Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ»   Σκύδρας  κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο & κ. Ιωάννη Θεοχαρόπουλο,  στο τηλ. 2381089483.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]