Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με στόχο να εξυπηρετήσει ανθρώπους που διαβιούν στα κατώτατα όρια φτώχειας το πρόγραμμα της επισιτιστικής

Κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο Γιώργος Μελιόπουλος της Λαϊκής Αγωνιστικής Συσπείρωσης) ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας την περασμένη Τετάρτη το Πρωτόκολλο Συνεργασίας Κοινωνικής Σύμπραξης με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας για την υλοποίηση του προγράμματος «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους».

 

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς διευκρίνισε πως άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ύψος του ποσού που θα διατεθεί στην Ημαθία και γνωστοποίησε τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

 

Ο κ. Κορωνάς τόνισε επίσης ότι στόχος του προγράμματος είναι να εξυπηρετήσει ανθρώπους που διαβιούν στα κατώτατα όρια φτώχειας και όχι απλά να προσφέρει κάποια υλικά αγαθά. Τέλος διευκρίνισε ακόμη ότι στη σύμπραξη δεν συμμετέχουν ιδιώτες ώστε να εκφράζονται επιφυλάξεις για τη διανομή των κονδυλίων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Απόφαση χορήγησης έγκρισης συμμετοχής πωλητών στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Αυγούστου 2026

Εγκρίνει τη χορήγηση έγκρισης συμμετοχής στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δήμου Αλεξάνδρειας για το χρονικό διάστημα από

Διαβάστε περισσότερα »

Μέτρα Πυροπροστασίας και Πρόληψης Δασικών Πυρκαγιών κατά την Αντιπυρική Περίοδο

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σε επίπεδο Μακεδονίας – Θράκης, με τη συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]