Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ναι και όχι στη Δημοτική Αστυνομία

Τη μη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας ψήφισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας, στην έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης αιτιολόγησε ότι με 4 άτομα που επιστρέφουν στον Δήμο η Δημοτική Αστυνομία θα λειτουργεί πλημμελώς με βάση τον μεγάλο όγκο των αρμοδιοτήτων που θα κληθεί να καλύψει. Αντίθετη ήταν η μειοψηφία (πλην ΛΑΣ), που πρότεινε να επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία, με όποιες ελλείψεις, αφού θα λύσει καθημερινά ζητήματα του δήμου.

Την ίδια στιγμή στη Βέροια η Δημοτική Αστυνομία επανασυστάθηκε με 8 αστυνομικούς και ήδη λειτουργεί. Μένει να δούμε ποια από τις δύο διοικήσεις θα δικαιωθεί για την επιλογή της.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]