Πλήρης ημερών, στα 96 της χρόνια, έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή η Καίτη Τσίτση. Πιτσιρικάς θυμάμαι την παρέα του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας με την εκλιπούσα να είναι η ψυχή των δραστηριοτήτων του. Η Καίτη Τσίτση, σύζυγος του αείμνηστου Τάσου, υπηρέτησε ταπεινά και αθόρυβα, με μια μοναδική αρχοντιά, τον συνάνθρωπο της.Ο Θεός να την αναπαύει και να δίνει δύναμη στον Φίλιππο, τον Αναστάση, την Λία, την αδελφή της κυρία Πέπη Αρνή και σε όλους τους συγγενείς και φίλους της.

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»
Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26







