Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αν όλα πάνε καλά, μέσα στο 2015 ο πεζόδρομος

Στην άθλια κατάσταση του πεζόδρομου της Βέροιας αναφέρθηκε εκπροσωπώντας ομάδα πολιτών η Αθηνά Τσιπουρίδου (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου). Μίλησε για «κατεστραμμένη βιτρίνα της πόλης, που δυσκολεύει τη δουλειά μας και τους πολίτες», σημειώνοντας ότι συνεχώς πέφτουν ηλικιωμένοι λόγω της κατάστασης. 

Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης απάντησε ότι από τον δήμο υπάρχει πρόθεση να γίνει, ωστόσο το ζήτημα είναι οικονομικό. Αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δοθούν κάποια χρήματα του δήμου για την ολοκλήρωση της γέφυρας Κούσιου, πέραν των 1,9 εκατ. ευρώ της δωρεάς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

«Η μελέτη έχει γίνει, εμείς είμαστε έτοιμοι. Σε 1,5 μήνα θα τελεσιδικήσει το θέμα της γέφυρας και ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε να κάνουμε τον πεζόδρομο μέσα στο 2015», απάντησε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]