Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

5ος κύκλος μεταπτυχιακού προγράμματος στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη του 5ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, που διεξάγει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Σάββατο 22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ειδίκευσης των στελεχών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στους βασικούς τομείς της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και, μέσω αυτής, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας – αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων – οργανισμών όπου απασχολούνται.

Το εν λόγω Μεταπτυχιακό απευθύνεται σε:

•           Υπευθύνους Προσωπικού και Στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού

•           Διευθυντές ή Προϊσταμένους διαφόρων Τμημάτων μιας επιχείρησης (Οικονομικές υπηρεσίες, Πωλήσεις, Marketing, Logistics, Παραγωγή)

•           Ιδιοκτήτες ή διαχειριστές μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Το πρόγραμμα διαρκεί ένα έτος. Τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί ανά δεκαπενθήμερο. Οι γραπτές εξετάσεις λαμβάνουν χώρα στο τέλος κάθε εξαμήνου.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Ημαθίας με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, δίδεται ως ειδική τιμή αποκλειστικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου, μείωση κατά 15% στην τιμή των διδάκτρων.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.imathiachamber.gr) και της ΕΕΔΕ (www.eede.gr).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]