Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βαρουφάκης: Δεν εξετάζεται διπλό νόμισμα

«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση “λύση Μάγιερ” για διπλό νόμισμα. Υπάρχει μόνον πολιτική λύση», δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος στο υπουργείο. 

Ο κ. Βαρουφάκης συνομίλησε με καθαρίστριες που παραμένουν με σκηνές στην είσοδο του υπουργείου. Αυτές απασχολούνταν στο υπουργείο Οικονομικών με σύμβαση έργου και δεν περιλαμβάνονται στο «νόμο Κατρούγκαλου».

Ο υπουργός απευθυνόμενος σε μία εξ αυτών έκανε μια αναφορά που σχολιάσθηκε. «Μπορώ εγώ να δεσμευτώ ότι θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο; Εάν είμαστε, τότε η δέσμευση είναι απόλυτη».

Ο ίδιος αναφερόμενος στις συζητήσεις με τους δανειστές είπε πως «σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κατά Σκρέκα, Μπουκώρου, Σενετάκη και Παπακώστα οι διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κατηγορουμένους κατέστησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (ΕPPO) τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Σε βάρος των Κώστα Σκρέκα, Χρήστου Μπουκώρου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]