Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το ΚΗΦΗ υποδέχθηκε την άνοιξη

Τον ερχομό της Άνοιξης γιόρτασαν οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ηλικιωμένων του Δήμου Βέροιας με μία εκδρομή στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Οι ηλικιωμένοι περιηγήθηκαν στην περιοχή θαυμάζοντας το φυσικό πλούτο και φτιάχνοντας στεφάνια ενώ στο τέλος απόλαυσαν τον καφέ και γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες σε παρακείμενο εστιατόριο.

 

 

Την Παρασκευή οι ωφελούμενοι του κέντρου κατασκεύασαν χειροποίητα μαγιάτικα στεφάνια με την καθοδήγηση της εργοθεραπεύτριας κ. Τσίτση Άννας με μεγάλο  μεράκι και ζήλο και ευχήθηκαν  καλό καλοκαίρι σε όλους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κάλεσμα συμμετοχής πολιτιστικών συλλόγων στην 21η Γιορτή Πίτας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί ότι: «Μια εντελώς νέα, ανατρεπτική γαστρονομική και πολιτιστική εμπειρία σχεδιάζεται φέτος από τον Δήμο Αλεξάνδρειας. Η

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]