Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μετά τον πατέρα που δολοφόνησε την κόρη του στη φυλακή και η μάνα

Προφυλακιστέα κρίθηκε χθες Πέμπτη, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της. Η 25χρονη κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου, από την οποία προκλήθηκε θάνατος και «ψευδορκία μάρτυρα».

Η κατηγορουμένη που ξεκίνησε την απολογία της αργά μετά το μεσημέρι παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα στο οποίο αρνείται ότι γνώριζε το τραγικό τέλος της κόρης της και ότι προσπάθησε να συγκαλύψει οποιαδήποτε φρικιαστική πράξη του συντρόφου της.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, αφήστε με να κάνω τα 40 του παιδιού μου» φέρεται να επαναλαμβάνει στο ανακριτικό γραφείο.

Η 25χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αποδίδει ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν, ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ. 

Η Μπορίσοβα που διά των δηλώσεων της υπεράσπισής της φαίνεται να αποστασιοποιείται από την μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση που έδειχνε να κρατά απέναντι στον 27χρονο σύντροφό της, φαίνεται να βάζει «στο κάδρο» της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης νεκρού και τον αποκαλούμενο «Νίκι».

Όπως φέρεται να δηλώνει πλέον: «Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα και επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου ‘δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς’. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος.»

Η μητέρα φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά ακόμη σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία. 

Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον «Νίκι» πιθανόν για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Νωρίτερα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 25χρονης.

Οι γονείς της κατηγορουμένης φέρονται να υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την Άννυ, ενώ αναφέρθηκαν με απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα του παιδιού.

Ο 27χρονος πατέρας, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον πλέον φρικτό τρόπο τη μικρή Άννυ, κρατείται πλέον σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα, κατά συρροή και οπλοχρησία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης: Νέα δέσμη μέτρων για τους πολλούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ, ως επιπλέον ανάχωμα στην κρίση

Από το πλεόνασμα 12,1 δισ. του 2025 -Αφορούν αγρότες, ενοικιαστές, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχους και ιδιωτικό χρέος   Δέσμη οκτώ

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025 AΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 6.4.2026

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη με μια αρνητική διαταραχή. Η πρόσφατη στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή προκαλεί σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]