Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκπαιδευτική Επίσκεψη μαθητών του 3ου ΓΕΛ στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονικής και στο Τελόγλειο Μουσείο

Το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μαθητές της Α΄Τάξης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας στα πλαίσια της ερευνητικής τους εργασίας με θέμα «Η Παραβατικότητα των ανηλίκων» με διδάσκουσα την Νομικό κα Τζήμα Συρμούλα. 

Οι μαθητές συζήτησαν με την Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης ,κα Ιωάννα Κατσή, ξεναγήθηκαν στους χώρους και στις αίθουσες του μεγάρου και παρακολουθήσουν ακροαματική διαδικασία στα πλαίσια του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. 

Επίσης, την ίδια μέρα άλλη ομάδα μαθητών του σχολείου οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα: «Οι Άγιοι του Τόπου μας» με διδάσκουσα τη θεολόγο κα Παπαδοπούλου Δέσποινα και συνοδό την επίσης θεολόγο κα Κουτρουμάνη Βαρβάρα επισκέφτηκε την έκθεση «Η Τέχνη του Αγίου Όρους»-Έργα Σύγχρονων Αγιογράφων και Μοναχών η οποία φιλοξενείται στο Τελόγλειο Μουσείο Θεσσαλονίκης. 

Η Διευθύντρια

Κορδονίδου Ελισάβετ

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον Ι. Ν. Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον Ιερό Ναό Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου & Οσίου Συμεών του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]