Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

26χρονος έκλεψε 20.000 ευρώ από 73χρονο στην Αλεξάνδρεια

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδευμένες και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από 73χρονο ημεδαπό στην Αλεξάνδρεια. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αλεξάνδρεια, ο 26χρονος πλησίασε τον 73χρονο και του αφαίρεσε αιφνιδιαστικά μία σακούλα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο ο 73χρονος είχε κάνει  ανάληψη λίγο νωρίτερα, από υποκατάστημα Τράπεζας της περιοχής. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμενε ο άγνωστος συνεργός του και διέφυγαν.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων, εντοπίστηκε ο 26χρονος το απόγευμα της Δευτέρας στη Βέροια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.         

 

Οι έρευνες συνεχίζονται για την αναζήτηση του συνεργού του, καθώς  και για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]