Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Τέτραθλον στο διεθνές πρωτάθλημα

Με τη συμμετοχή 330 αθλητών από Συλλόγους τριών χωρών (Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα) διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου στη Σόφια της Βουλγαρίας ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Τετράθλου TAEKWON-DO με την επωνυμία LULIN CUP 2015. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στo Αθλητικό Κέντρο Siconco με διοργανωτές το Υπουργείο Αθλητισμού, την Εθνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO και την Αθλητική Ομοσπονδία της Αστυνομίας της Βουλγαρίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας οργάνωσε τη μεγαλύτερη αποστολή του στο εξωτερικό από συστάσεως του, αποτελούμενη από 40 άτομα συνολικά μεταξύ των οποίων 18 αθλητές.

Η εμφάνιση του Συλλόγου ήταν φανταστική και ο αριθμός των 32 μεταλλίων που κατέκτησε (14 χρυσά, 8 ασημένια και 10 χάλκινα) αποτελεί ρεκόρ για Διεθνή Διοργάνωση. Οι αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα του Τετράθλου TAEKWON-DO και οι διακρίσεις τους έχουν ως εξής:

Σκιαμαχία:

Χρυσά μετάλλια : Δημητριάδου Παρθένα, Δήμου Σταύρος, Δούτσης Εμμανουήλ, Λογγινίδης Γρηγόριος, Μπάμπου Ελένη, Στογιάννης Κωνσταντίνος. Ασημένια μετάλλια: Πλουμπίδης Βασίλειος, Ράνου Αικατερίνα. Χάλκινα μετάλλια: Δούτσης Νικόλαος, Καρυπίδου Βαρβάρα, Φειδάντσης Γαβριήλ. Ελεύθερη Μονομαχία: Ασημένια μετάλλια: Πετρά Δάφνη, Φειδάντσης Γαβριήλ.

Χάλκινα μετάλλια: Δήμου Σταύρος, Πλουμπίδης Βασίλειος, Φειδάντσης Αλέξανδρος.

Δοκιμές  Δύναμης Εδάφους:

Χρυσά μετάλλια : Δημητριάδου Παρθένα, Δούτσης Εμμανουήλ, Καρυπίδου Βαρβάρα, Λογγινίδης Γρηγόριος, Τζέπος Κωνσταντίνος.

Ασημένια μετάλλια: Στογιάννης Κωνσταντίνος, Φειδάντσης Γαβριήλ.

Χάλκινα μετάλλια: Γιούρος Λουκάς, Δούτσης Νικόλαος.

Άλματα καθ’ ύψος: Χρυσά μετάλλια : Λογγινίδης Γρηγόριος, Παπαντωνίου Δημήτριος, Στογιάννης Κωνσταντίνος. Ασημένια μετάλλια: Δημητριάδου Παρθένα, Φειδάντσης Γαβριήλ.

Χάλκινα μετάλλια: Πετρά Δάφνη, Τζέπος Κωνσταντίνος. Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Δημητριάδου Γεωργία και Σαμαράς Στυλιανός, άξιοι συγχαρητηρίων οι Κοτζιάμπαση Αικατερίνη, Μπίντα Δέσποινα και Στογιάννης Πέτρος που δεν συμμετείχαν ως αθλητές αλλά επέλεξαν να συντροφεύσουν και να στηρίξουν τους συναθλητές τους στην προσπάθειά τους.

Τέσσερις από τους παραπάνω αθλητές, οι Δημητριάδου Παρθένα, Λογγινίδης Γρηγόριος, Στογιάννης Κωνσταντίνος και Φειδάντσης Γαβριήλ, με τα μετάλλια που κατέκτησαν ανακηρύχθηκαν οι καλύτεροι αθλητές των αγώνων στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Την αποστολή συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος κα Παπαντωνίου Αγγελική, μέλη του Δ.Σ., γονείς των αθλητών και ο Εκπαιδευτής Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για την σκληρή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων και την ανοδική πορεία του Συλλόγου. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]