Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Βέροια και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στον αγώνα με τον Πανθρακικό εντός

Ποια είναι τα σενάρια των δύο τελευταίων αγωνιστικών που θα οδηγήσουν μία ακόμη ομάδα στην Super League, αφού ο Εργοτέλης μετά την ήττα του από την Κέρκυρα ακολούθησε τον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου στην πιο κάτω κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αυτός που κινδυνεύει άμεσα είναι ο Πανθρακικός και θα χρειαστεί έξι πόντους σε δυο ματς για να μείνει και να μην ακολουθήσει Κρητικούς και Βολιώτες στα… αλώνια.

 

Η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετωπίζει τη Βέροια εκτός και την Ξάνθη εντός έδρας, ενώ παράλληλα θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων έτσι ώστε να καταφέρει. Ο ρεαλιστικός στόχος του είναι να προσπεράσει τον Λεβαδειακό, του οποίου υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ενδεχομένως να χρειαστεί και μόνο μία νίκη, αν ο Λεβαδειακός δεν πάρει ούτε βαθμό στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.

Από τις ομάδες που έχουν 43 βαθμούς, η Κέρκυρα, η Καλλονή και ο Πλατανιάς (θα φτάσει τους 43 την επόμενη αγωνιστική, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ) ουσιαστικά έχουν σωθεί αφού έχουν πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Πανθρακικό. Τέλος, αν οι Θρακιώτες ισοβαθμήσουν με τον Πανιώνιο στην 15η θέση, τότε η παραμονή θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ.

 

Οι βαθμοί και οι αγώνες των τεσσάρων ομάδων

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]