Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Σε τακτική συνεδρίαση καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βέροιας τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 2.00 το μεσημέρι με τα παρακάτω θέματα:

 

-Γνωμοδότηση για την ¨Τροποποίηση της Α.Ε.Π.Ο. με Α.Π. 5608/31-07-2012 (ΑΔΑ  Β41ΧΟΡ1Υ-Γ75), προκειμένου να επεκταθεί η δραστηριότητα ¨Ιχθυοτροφείο πέστροφας¨, που εγκαταστάθηκε στα αγροτεμάχια 448 και 449 (θέση Μαυρονέρι) του αγροκτήματος Γεωεργιανών, της Τ.Κ. Γεωργιανών, της Δ.Ε. Βέροιας, του Δήμου Βέροιας¨, (υποκατηγορία Α2, – ομάδα 2Η Υδραυλικά έργα, με α/α 3).

-Γνωμοδότηση για την ¨Τροποποίηση της Α.Ε.Π.Ο. με Α.Π. 5479/11/11-07-2011 για την εγκατάσταση και λειτουργία του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες (αιολικό πάρκο) ισχύος 36MW, της εταιρείας ¨ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.¨, που θα εγκατασταθεί στη θέση ¨Ερεσού ύψωμα Φούρκα¨ στο Δήμο Βέροιας , ΠΕ Ημαθίας, (υποκατηγορία Α2 – ομάδα 10η με α/α 1 και είναι δραστηριότητα μέσης όχλησης).     

-Γνωμοδότηση για την ¨Ανανέωση περιβαλλοντικών όρων εκμετάλλευσης λατομείων μαρμάρου στην τοποθεσία ¨Λοφότοπος¨ Καστανιάς Ημαθίας, που αδειοδοτήθηκε με την  Α.Ε.Π.Ο. με αριθ. πρωτ. 3774/23-05-2005 σε έκταση 69.990,32 τ.μ. με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία ¨ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.¨ (υποκατηγορία Α2,  ομάδα 5Η – Εξορυκτικές δραστηριότητες, με α/α 03)

-Γνωμοδότηση για την ¨Ανανέωση περιβαλλοντικών όρων εκμετάλλευσης λατομείων μαρμάρου στην τοποθεσία ¨Λοφότοπος¨ Καστανιάς Ημαθίας, που αδειοδοτήθηκε με την  Α.Ε.Π.Ο. με αριθ. πρωτ. 8838/09-11-2005 σε έκταση 40.120,00 τ.μ. με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία ¨ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ Ε.Π.Ε.¨ (υποκατηγορία Α2,  ομάδα 5Η – Εξορυκτικές δραστηριότητες, με α/α 03)

-Γνωμοδότηση για την ¨Τροποποίηση της Α.Ε.Π.Ο. με Α.Π. 7193/08-11-2012 (ΑΔΑ: Β4ΣΠΟΡ1Υ-Ω3Ο) του Γ.Γ.Α.Δ. Μ-Θ του έργου: ¨Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Βέροιας στη θέση Λειβάδια της Δ.Κ. Μακροχωρίου, κεντρικοί Αποχετευτικοί Αγωγοί, Αντλιοστάσια και Αγωγός τελικής διάθεσης στην Τάφρο 66¨ του Δήμου Βέροιας της ΠΕ Ημαθίας, (υποκατηγορία Α2 – ομάδα 2Η –Εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων,  με α/α 19).     

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]