Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν οι ομάδες Νέων της SKODA Ξάνθης και της Βέροιας για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Ξόμπλιου στο 20’, είχαν δοκάρι στο 32’ με τον Ντόγο κι ένα ακυρωθέν γκολ με τον τελευταίο στο 8ο λεπτό. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που ανέβασαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος ισοφάρισαν με τον Πασχαλάκη στο 44’ είχαν δύο ακυρωθέντα γκολ με τους Χατζητερζόγλου (46’) και Φασίδη (63’), δοκάρι με τον Λαζαρίδη (72’) κι ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές με τις κεφαλιές των Λαζαρίδη και Χατζητερζόγλου στο 74’ και 77’ αντίστοιχα. Το 1-1 όμως δεν άλλαξε ούτε με την μεγάλη ευκαιρία του Μάνου στο 92’ και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 46 και τους φιλοξενούμενους που έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο τους 47.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης (Ραήφ Οζγκάν – Τζιώτζιος) της ΕΠΣ Θράκης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Πουλουκτσής, Προύντζος (46’ Χατζητερζόγλου), Μπουνταγκίδης, Δημητριάδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης (86’ Δελής), Φασίδης, Χατζής (46’ Λαζαρίδης).
Βέροια: Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Λαζόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Γιαννόοπουλος (85’ Κουτρουμανιος), Ντόγος, Ντούλιτς (55’ Παπαδόπουλος), Μάνος, Νικολαΐδης (67’ Καψάλης), Ξόμπλιος.

Κλήρωση Γ’ Εθνικής: Όλο το πρόγραμμα των 10 ομίλων – Τα ματς Βέροιας και Νάουσας
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott







