Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα – Κατάργηση του εμπάργκο στα ροδάκινα θα ανακοινώσει σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν;

Με το Μέγαρο Μαξίμου να διαβεβαιώνει ότι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Ελλάδας είναι σίγουρος αναχώρησε χθες το απόγευμα για Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, την αναπληρώτρια υπουργό οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, θα συναντηθεί σήμερα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν στη 13.00.

Οι δύο άνδρες θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 15.30 ώρα Ελλάδος, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έχει συναντήσεις και με ομογενειακούς συλλόγους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Ρωσία προτίθεται να κάνει κάποια «δώρα» στην Ελλάδα, με πρώτο και καλύτερο μια έξοδο από το εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων που εισάγει από την Ελλάδα.

Στις συζητήσεις των δύο ηγετών αναμένεται να βρεθούν και το θέμα του τουρκορωσικού αγωγού αλλά και η συνεργασία των δύο χωρών σε θέμα τουρισμού, καθώς οι Ρώσοι τουρίστες αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό των συνολικών αφίξεων (ειδικά στη βόρεια Ελλάδα).

Αύριο Πέμπτη, ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ αλλά και με τον Πατριάρχη Ρωσίας Κύριλλο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]