Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι δραστηριότητες των ΚΑΠΗ του δήμου Νάουσας

1.Ενόψει της Έκθεσης Εργόχειρων των ΚΑΠΗ που θα γίνει στις 1/10/2015 (Ημέρα των Ηλικιωμένων) δημιουργούνται τμήματα Εργοθεραπείας.

                     Κάθε Τρίτη            :Λευκάδια και Κοπανό 

                     Τετάρτη        :Πολυπλάτανο και Χαρίεσσα

                     Παρασκευή   :Μονόσπιτα και Στενήμαχο

 

2.Από τις 20/4 – 23/4/2015 θα πραγματοποιούνται ημερήσιες εκδρομές για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. 

 

3.Για την ψυχαγωγία των μελών θα διεξαχθεί στις 24/4/2015 πρωτάθλημα στο τάβλι μεταξύ μελών των ΚΑΠΗ.

 

4.ΟΜΙΛΙΕΣ:  Στις 4/5/2015 και 5/5/2015 (Κοπανός) θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την ψυχική υγεία του 21ου αιώνα. Συμβουλευτική με θέμα : ψυχοσωματική υγεία και αυτοβελτίωσης από την Σύμβουλο υγείας κ. Φωτεινή Αθανασοπούλου – Παμπαράμου. Εντός Μαΐου στον Κοπανό και Νάουσα ομιλία από τον γιατρό καρδιολόγο κ. Προδρομίδη Πρόδρομο που αφορά τις καρδιαγγειακές παθήσεις στην Τρίτη ηλικία.

 

5.Συναυλία της μεικτής Χορωδίας Νάουσας στις 30/5/2015

 

 

 

 

 

     

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]