Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νέο 2play Επιχειρηματικό προς Όλους από τη Cyta

Με στόχο περισσότερη οικονομία και την ακόμη πιο εστιασμένη κάλυψη των μεταβαλλόμενων τηλεπικοινωνιακών αναγκών Επαγγελματιών, Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων, η Cyta Ελλάδος λανσάρει το νέο «2play Επιχειρηματικό προς Όλους». 

Η βασική ιδιαιτερότητα του νέου προϊόντος είναι ότι ο επιλεγμένος χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ελεύθερα προς όλους: εθνικά σταθερά και κινητά καθώς και σταθερά διεθνών προορισμών. Παράλληλα, ο χρόνος ομιλίας, αναλόγως αναγκών, μπορεί να επιλεγεί από τους πελάτες μία ή και πολλαπλές φορές, «χτίζοντας» έτσι το δικό τους προϊόν. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ακόμη η δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρόνων ομιλίας, χωρίς χρέωση, όσες φορές θελήσει ο πελάτης κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ακόμη και κάθε μήνα. Η προσθαφαίρεση χρόνων ομιλίας γίνεται, απλά, με ένα τηλεφώνημα του πελάτη στο 13878.  Επιπλέον, ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα ταχυτήτων έως 24Mbps, ο πελάτης μπορεί με μικρή, πρόσθετη χρέωση να κάνει αναβάθμιση σε υπερταχύτητες VDSL*. 

Τα προνόμια, όμως, δεν σταματούν εδώ. Η Cyta επιβραβεύει τους πελάτες που επιλέγουν συμβόλαια άνω των 12 μηνών, με σταθερές εκπτώσεις οι οποίες εφαρμόζονται τόσο στο μηνιαίο πάγιο όσο και στο τέλος ενεργοποίησης, το οποίο μπορεί και να μηδενιστεί, αναλόγως διάρκειας συμβολαίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο «2play Επιχειρηματικό προς Όλους» είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr. 

*Το πάγιο του βασικού προγράμματος ξεκινά από 21€/μήνα. Διαθέσιμα προγράμματα χρόνων ομιλίας στα 4€ για 300’ και στα 7€ για 600’.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]