Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δράση εικονικής επιχείρησης Palp Beauty του γυμνασίου Πλατέος στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η  Μαθητική Εμπορική  Έκθεση «TRADE FAIRS 2015» στα πλαίσια του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» στο εμπορικό κέντρο Mediterranean  Cosmos υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, με συμμετοχή 29 μαθητικών επιχειρήσεων για ένατη συνεχή χρονιά από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece). Ομάδες μαθητών από Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια απ’ όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τις εικονικές επιχειρήσεις τους και τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

 

 

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν και η επιχείρηση «Palp Beauty» του Γυμνασίου Πλατέος. Η επιχείρηση ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων καλλωπισμού (σαπούνια και κρέμες) χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από βιολογικά καλλιεργημένα αρωματικά φυτά και αγνό κερί μέλισσας. Είναι η δεύτερη επαφή κοινού με τα προϊόντα της επιχείρησης. Το κοινό του δήμου Αλεξάνδρειας είχε την πρώτη επαφή με την συμμετοχή της επιχείρησης στην Αστερούπολη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου στη Βέροια ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης εγκαινιάζει το Κέντρο Αρωγής & Ενδυνάμωσης Εφήβων της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

-Μια νέα απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις της εφηβείας Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Γιώργου Φλωρίδη, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]