Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Παραμένει διοικητής της Πρώτης Μεραρχίας Πεζικού ο Υποστράτηγος Αντώνης Νομικός. Ο Ταξίαρχος Χρήστος Σίμος νέος υποδιοικητής

Σύμφωνα με πληροφορίες μας παραμένει στην ηγεσία της Πρώτης Μεραρχίας Πεζικού, η οποία εδρεύει στη Βέροια, ο Υποστράτηγος κ.Αντώνης Νομικός. Υποδιοικητής του αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος κ.Χρήστος Σίμος, ένας ικανότατος αξιωματικός, ο οποίος υπηρέτησε ως διοικητής της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Θετικά νέα λοιπόν για την Ημαθία, αφού ο Στρατηγός Νομικός αποτελεί παράδειγμα ήθους και ικανότητας, αλλά και για το επιχειρησιακό επίπεδο της ΙΜΠ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]