Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο ΄Τρελαντώνης΄ της Π. Δέλτα στον Χώρο Τεχνών

Η Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης συνεπής στο ραντεβού της με την εκπαιδευτική κοινότητα, έρχεται και φέτος κοντά στο κοινό μ’ένα  βγαλμένο από την κλασική αγαπημένη λογοτεχνία της νιότης μας.

«Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» της Πηνελόπης Δέλτα σε θεατρική διασκευή της συναδέλφου σας Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία του χαρισματικού Κώστα Γεράρδου, έρχεται να διασκεδάσει, να θυμίσει αλλά και να διδάξει μέσα από τις καλοκαιρινές διακοπές μιας παρέας παιδιών. Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη , παρέα με τις αδελφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά –χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα– και τον μικρό αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπειά τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας. Σε μια άλλη εποχή , με άλλες συνήθειες, μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ θα βρίσκεται την Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015  στον Χώρο Τεχνών της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Ώρες παραστάσεων  9:00π.μ. και 11.00π.μ. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου Συναυλία – αφιέρωμα στον συνθέτη Μάνο Λοΐζο, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με το Σύνολο Αστικής Λαϊκής Μουσικής του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου «Προορισμός: Ταξίδι», από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00, στη ΒΙΒΟΝ με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]