Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διαθέσιμα 2 εκατ. ευρώ για έργα στο Δήμο Νάουσας

Με την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το έτος 2015, έγιναν διαθέσιμα 2 εκατομμύρια ευρώ από «παρατημένα» έργα, που λίμναζαν στους προϋπολογισμούς του Δήμου Νάουσας για πολλά χρόνια.
Πρόκειται για έργα του τεχνικού προγράμματος που είτε είχαν ολοκληρωθεί σε προηγούμενες χρονιές (ενδεικτικό το παράδειγμα έργων αποχιονισμού του 2011) είτε έργα που δεν ξεκίνησαν ποτέ, αλλά κανείς δεν είχε μπει στη διαδικασία να αφαιρέσει από το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό.
Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε σε εκκαθάριση του τεχνικού προγράμματος. Πλέον είναι  εγγεγραμμένα μόνο τα τρέχοντα έργα και προκύπτει υπόλοιπο 2 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί σε στοχευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα έργα, τόσο συντηρήσεων όσο και αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα. Με αυτή την ενέργεια μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής αρχής, να επιφέρει τάξη στα του Δήμου, γίνεται πραγματικότητα. Πρωταρχικός στόχος παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και η κοινωνική προστασία. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]