Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων διοικητών των επτά υγειονομικών περιφερειών της χώρας Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη. Ο νέος διοικητής είναι γιατρός ορθοπεδικός, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ και πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Ο Αγάπιος Γαβριηλίδης είναι πνευμονολόγος, διευθυντής ΕΟΠΥΥ Κοζάνης, ενώ ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι οικονομολόγος.

Το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Παρουσιάστηκε επίσημα η εικαστική παρέμβαση του Γ. Ναζλίδη, «περιστέρια της ειρήνης», σε κεντρική κολόνα της Βέροιας
-Το ιστορικό, η ιδέα Μανούδη, η πρόταση και η υλοποίηση Το 1904 στη Βέροια, από την πρώτη εταιρεία ηλεκτροδότησης «Βέρμιον»







