Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έργο υψηλών ταχυτήτων η επέκταση στο νοσοκομείο Βέροιας. Μπούρτσου: θα επαναπροκηρυχθούν οι δύο επικουρικοί της Νάουσας

Στον πέμπτο όροφο έφτασε ο φέρων οργανισμός του κτιρίου του νοσοκομείου Βέροιας, στο πλαίσιο του έργου της επέκτασης, την ίδια ώρα που στο κτίριο των επειγόντων (δίπλα στα εξωτερικά ιατρεία) ήδη μπαίνουν πλακάκια. Όπως μας είπε η διοικήτρια του νοσοκομείου Αναστασία Μπούρτσου, που παρακολουθεί τα εργασίες στενά, το έργο προχωρά με εξαιρετικές ταχύτητες και αναμένεται να παραδοθεί στην ώρα του (καλοκαίρι 2016).

 

 

Η ίδια μάς δήλωσε αναφορικά με τις δύο θέσεις επικουρικών γιατρών του νοσοκομείου Νάουσας που δεν πληρώθηκαν (αναισθησιολόγου και γυναικολόγου), θα επαναπροκηρυχθούν, ως είθισται, και πιθανότατα θα πληρωθούν σε επόμενη φάση, αφού η έγκριση υπάρχει. Οι δε πέντε επικουρικοί που επιλέχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα θα έλθουν μόλις ανακοινωθούν τα ονόματά τους στο ‘Διαύγεια’.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]