Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ώρα του Τριπόταμου και της Αράπιτσας

 

Εικόνες σπάνιας και άγριας ομορφιάς εισπράττει ο διαβάτης στο κέντρο της Νάουσας, μετά τον πρόσφατο καθαρισμό της κοίτης της Αράπιτσας από τον δήμο, που έφεραν στο φως ποτάμι και όχι αγριόχορτα και βατσινιές. Η φωτογραφία μας ενδεικτική. Κάποτε τα ποτάμια μέσα στις πόλεις ήταν ευλογία. Με νερό για ύδρευση και άρδευση, κινητήρια δύναμη για τα εργοστάσια. Τα τελευταία χρόνια Νάουσα και Βέροια γύρισαν πλάτη σε Αράπιτσα και Τριπόταμο, ακόμη και πολεοδομικά. Και σε πολλές περιπτώσεις τα έκαναν χώρο απόθεσης σκουπιδιών και φρεατίων αποχέτευσης.

Ευχή και ελπίδα μας οι νέες δημοτικές αρχές να τα αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Όχι μόνο για λόγους περιβάλλοντος και αισθητικής, αλλά και για λόγους ανάπτυξης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]