Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διαχωρίζει τη θέση της από τη συμφωνία Βαρουφάκη η Ιωάννα Γαϊτάνη και μιλά για εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Η βεροιώτικης καταγωγής βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διαχωρίζει τη θέση της και για τη συμφωνία Βαρουφάκη. Μιλά για εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ στα όρια μίας σοσιαλφιλελεύθερης πολιτικής, που ακυρώνει τη δυνατότητα υλοποίησης των δεσμεύσεων της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα που ανατρέπεται η κατεύθυνση της συνεδριακής απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ που όριζε την ακύρωση των Μνημονίων και των συνοδευτικών νόμων ως πρώτο βήμα για τη συνολικότερη ανατροπή των βάρβαρων πολιτικών λιτότητας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

O Γρηγόρης Δημητριάδης μιλά στον Θανάση Λάλα για όλα: Την πολιτική διαδρομή του, τη θητεία στο Μαξίμου, τις κόντρες με επιχειρηματίες

Ο Γρ. Δημητριάδης μιλά για πρώτη φορά δημόσια για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης σπάει τη σιωπή του και μιλά

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]