Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διεθνής αγώνας mountain bike υψηλών προδιαγραφών τον Ιούλιο στα 3-5 Πηγάδια

Στα 3-5 Πηγάδια θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου διεθνής αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας κατηγορίας S2 και Βαλκανικού Πρωταθλήματος, με τη συνεργασία της Ε.Ο.Π. και του δήμου Νάουσας. Για το θέμα αυτό επισκέφθηκε την Κυριακή τον δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Θανάσης Τερζής, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ταμία της Ε.Ο.Π. Παναγιώτη Πριστούρη.

 

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π. ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο για τη στήριξή του στη διοργάνωση. Πρόθεση της Ε.Ο.Π., τόνισε ο κ. Τερζής, είναι να πραγματοποιηθεί ένας διεθνής αγώνας υψηλών προδιαγραφών, αναδεικνύοντας παράλληλα την πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα του τόπου.

Ο κ. Κουτσογιάννης από την πλευρά του δήλωσε λάτρης του αθλητισμού και του ποδηλάτου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων και πέραν των αστικών κέντρων.

 

Σε ανάμνηση της πρώτης επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, ο πρόεδρος κ. Τερζής δώρισε στον κ. Κουτσογιάννη τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]