Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Θύμισε καιρούς… προ κρίσης ο χορός των Μικρασιατών Ημαθίας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας στο κέντρο «Σείριος». Η κατάμεστη αίθουσα γέμισε από το άριστο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ορχήστρας «ΜΕΛΟΡΥΘΜΟΙ», που ανέβασε το κέφι και τη διασκέδαση στο κόκκινο. Ο άψογα οργανωμένος χορός, θύμιζε εποχές επιτυχίας προ κρίσης, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό συμμετέχοντα. Το χαμόγελο και τα συγχαρητήρια του κόσμου, δίνουν κουράγιο στον σύλλογο, να συνεχίσει το έργο του με αισιοδοξία.

 

 

Ο σύλλογος Μικρασιατών ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες του χορού, τα τμήματα του συλλόγου (χορωδία, χορευτικά) για την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους, όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν για τη διοργάνωση της βραδιάς και τον κ. Νίκο Καλλιγά για τη βοήθειά του (τιμήθηκε από τον σύλλογο).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δευτέρα 18/5: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ελευθερίου Ξάνθου (Τζιόλα)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βεροίας “Θ. Ζωγιοπούλου” , Οι εκδόσεις “Αρμός” και το βιβλιοπωλείο “Ηλιοτρόπιο” σας καλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής

Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή 22 Μαΐου 2026: Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί #Prevent: Πρωτοβουλία για τη Βία κατά των Παιδιών

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί σας προσκαλεί στην εκδήλωση #Prevent: Πρωτοβουλία για τη Βία κατά των Παιδιών στη Δημόσια Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]