Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κα-τα-πλη-κτι-κή παρουσίαση του πρωινού της Ημαθίας στη 10η HORECA

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Metropolitan Expo (στο τέλος της Αττικής οδού προς αεροδρόμιο) η παρουσίαση του (πλουσιότατου και λαχταριστού) πρωινού της Ημαθίας στο πλαίσιο της 10ης HORECA,. Όπως ενημερώνει η Έλενα Ατσάλου της Αναπτυξιακής Ημαθίας στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η παρουσία της Ημαθίας ήταν κα-τα-πλη-κτι-κή, χάρις στη βοήθεια της λέσχης αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης, των υπέροχων σεφ της και του πρόεδρου της σεφ Γιώργου Παλησίδη, αλλά και όοοοολης της ομάδας της Ημαθίας!

Μπράβο σε όλες και όλους!

Θυμίζουμε ότι στόχος του προγράμματος (του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας) είναι, μέσα από την προώθηση του ελληνικού πρωινού στις μονάδες φιλοξενίας, να συστήσει στους επισκέπτες των ελληνικών ξενοδοχείων τη γαστρονομική πολυμορφία κάθε τόπου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Καμπάνα για τις κλοπές πετρελαίου από σχολεία της Ημαθίας

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε δύο άτομα που συνελήφθησαν στον Κοπανό Νάουσας αφού προηγουμένως είχαν κλέψει όλο το πετρέλαιο από

Διαβάστε περισσότερα »

Αναστάτωση στον παιδικό αγώνα του 22ου Αγώνα Θυσίας στη Νάουσα: Παιδιά ακολούθησαν λάθος διαδρομή και χάθηκαν

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιδικού αγώνα των 1.000 μέτρων, στο πλαίσιο του 22ου Αγώνα Θυσίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]