Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το water polo στην Ημαθία ακούσει στο όνομα ΝΑΣΗ

Τα τελευταία 5 χρόνια πρωταγωνιστής και εκπρόσωπος της Βέροιας πανελλαδικά στο άθλημα του Water Polo είναι ο Ν.Α.Σ. Ημαθίας! Η ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. από το 2010 έως σήμερα έχει αναδείξει τη Βέροια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης πάμπολλες φορές, έχοντας πάντα ανοδική πορεία! Οι επιτυχίες την τελευταία πενταετία είναι πραγματικά υπερβολικά πολλές αν σκεφτεί κανείς πως πριν το 2008 δεν υπήρχε ομάδα υδατοσφαίρισης στην πόλη.

 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ν.Α.Σ.Η. σε πανελλήνια διοργάνωση ήταν το 2010 στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής όπου και επιτεύχθηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική, μια ανεπανάληπτη επιτυχία στην ιστορία του αθλήματος για την πόλη μας.

 

Η ανδρική ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. 2010

Το 2011 ο Ν.Α.Σ.Η. δημιουργεί τις πρώτες ακαδημίες πόλο του συλλόγου και την επόμενη χρονιά λαμβάνει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδος, χωρίς να σημειωθεί κάποια διάκριση. Όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο καθώς η ομάδα συνέχισε την προσπάθεια για κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Το 2013 έχοντας περισσότερα παιδιά στο δυναμικό, οι ακαδημίες του Ν.Α.Σ.Η. παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων έχοντας δείξει και αγωνιστικά αλλά και στατιστικά πως υπάρχει φοβερή άνοδος. Αρχικά οι Παίδες κάνοντας την πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα καταφέρνουν και προκρίνονται στην Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2013 χάνοντας μόνο από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Άρη, σε έναν όμιλο 6 ομάδων.

 

Η εφηβική ομάδα 2013

Οι Έφηβοι προκρίνονται πρώτοι και αήττητοι από τον όμιλο των Ιωαννίνων κερδίζοντας όλες τις ομάδες της περιφέρειας! Πρέπει να τονίσουμε πως το 2013 η εφηβική ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. με τις επιδόσεις της στην Α’ αλλά και στην Β’ φάση του πρωταθλήματος μπήκε στις 15 καλύτερες εφηβικές ομάδες της Ελλάδος μέσα από ένα πρωτάθλημα που αριθμούσε 50 ομάδες. Την ίδια χρονιά οι Παίδες με τις δικές τους επιτυχίες μπήκαν στις 25 καλύτερες ομάδες της χώρας και στο πρωτάθλημα εκείνη την σεζόν συμμετείχαν 49 ομάδες. Την επόμενη σεζόν, η ομάδα τον Εφήβων προκρίθηκε στη Β’ φάση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ η ομάδα τον Παίδων δεν κατάφερε να προκριθεί μέσα από έναν δύσκολο όμιλο.                                          

 

Μίνι Παίδες 2014

Πέρα από όλες αυτές τις επιτυχίες, η μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει ο Ν.Α.Σ.Η. σε ηλικιακά πρωταθλήματα μέχρι σήμερα ήταν το 2014 όπου η νεοσύστατη ομάδα των Μίνι Παίδων (ηλικίες 13 ετών και νεότεροι) κατάφερε να αγγίξει το όνειρο, την πρόκρισή στην τελική δεκάδα του πρωταθλήματος όπου προκρίνονται οι 10 καλύτερες ομάδες στο πανελλήνιο. Έχοντας μόνο νίκες στον πρώτο γύρο, οι Μίνι Παίδες του Ν.Α.Σ.Η. ταξίδεψαν στο Βόλο για την Β’ φάση του πρωταθλήματός τους. Στόχος της ομάδος ήταν η πρόκριση στην Τελική δεκάδα, όμως η ήττα με 10 – 9 από τον Ν.Ο. Λάρισας, τους έβαλε τρίτους το όμιλο και έτσι δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την ανεπανάληπτη επιτυχία, καθώς περνούσαν στην επόμενη φάση οι δύο πρώτοι. Ακόμη σημαντικό είναι να πούμε πως η ομάδα Μίνι Παίδων του Ν.Α.Σ.Η. ήταν η πρώτη και η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που έφτασε τόσο ψηλά βαθμολογικά και τόσο κοντά στην πρόκριση για την τελική φάση.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε την σπουδαία πορεία του ανδρικού τμήματος για την σεζόν που μας πέρασε καθώς η ανδρική ομάδα του Ν.Α.Σ.Η. βγήκε 5η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μια θέση κάτω από την τετράδα που προβιβαζόταν στην Β’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα είχε μόνο νίκες εκτός από μία βαριά ήττα που της στέρησε να παίξει στο Final Four της διοργάνωσης και να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο.

 

Τη φετινή χρονιά ο σύλλογος θα συμμετάσχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και παίδων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]