Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ηλίας Στυπίδης στη βασιλόπιτα των 3-5 Πηγαδιών: Δεν είμαστε Αυστρία, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στον τομέα φιλοξενίας

Παρουσία του επενδυτή Ηλία Στυπίδη κόπηκε την Τετάρτη η βασιλόπιτα της διοίκησης και των εργαζομένων του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια. Μιλώντας προς όλους ο κ. Στυπίδης ευχαρίστησε για τη σημαντική προσπάθεια που κάνουν και δουλεύουν σαν μια ομάδα.

 

«Το χιονοδρομικό κέντρο δεν είναι μόνο αυτή η ομάδα που δουλεύουμε εδώ, είναι οι ξενοδόχοι, ο Δήμος και όσοι όλοι προσπαθούν γι’ αυτό. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δεν είμαστε ούτε Αυστρία, ούτε έχουμε το καλύτερο χιονοδρομικό στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτό όμως που έχουμε και προσπαθούμε να δείξουμε στον κόσμο, είναι η φιλοξενία μας. Αυτός που θα έρχεται είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, να μπορεί να πει πως ευχαριστήθηκε φιλοξενία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο επενδυτής, νιώθοντας πολύ περήφανος που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να παραγάγουν σημαντικό έργο.

Ο Ηλίας Στυπίδης ευχαρίστησε την ομάδα του, τον διευθυντή Ντίνο Διαμαντίδη καθώς και τους Χρόνη Σεκουμδούρη και Μαρία Νίκου, υπεύθυνους για το χιονοδρομικό κέντρο και τη φιλοξενία, για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά.

 

Ευχαρίστησε επίσης τους Γιάννη Διαμαντίδη του τμήματος τεχνικής υποστήριξης, τον Ηρακλή Λεφούση ως εκπρόσωπο του Δήμου στο χιονοδρομικό και τη δημοτική αρχή που όπως είπε «και μόνο που κρατάει τον δρόμο καθαρό, που δεν είναι κάτι απλό, είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στη Βέροια έδωσε το σύνθημα για τις εκλογές του 2027 Άδωνις Γεωργιάδης: «Σχεδόν όλα όσα υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη κι αυτό είναι πρωτοφανές» -Παράδειγμα προς μίμηση χαρακτήρισε το νοσοκομείο Βέροιας  – Τι είπε στα εγκαίνια των Εξωτερικών Ιατρείων και του νέου Ακτινολογικού

Την Ημαθία επισκέφθηκε το διήμερο 20 και 21 Μαΐου 2026, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος της ΔΗΜΤΟ Βέροιας και

Διαβάστε περισσότερα »

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας στη Φινλανδία για Τεχνητή Νοημοσύνη και ψηφιακές δεξιότητες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κινητικότητα Erasmus+ ΚΑ121 “Courses and Training” του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Βέροιας, στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]