Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εύκολη νίκη του Αστέρα 4-1 τον Μαγνησιακό

Μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μαγνησιακού, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με  4 – 1, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια το απόγευμα της Κυριακής 18/1/2015.

 

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με επιθετική διάθεση με τη μπάλα να βρίσκεται συνεχώς πάνω κάτω, στις δυο περιοχές, με πολλές αντίστοιχες φάσεις. Το πρώτο τέρμα για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε από την Μουρατίδου στο 35’ με ωραίο πλασέ μέσα από  την περιοχή. Συνέχεια με την  Κωνσταντινίδου, στο 40’, μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, εκμεταλλεύτηκε το λάθος και παρόλο που ήταν πεσμένη στο έδαφος, κατάφερε και πλάσαρε την Φέγγερ, κάνοντας το 2 – 0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου  μπήκαν επιθετικά και πίεζαν συνεχώς ψηλά, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Η επιθετική διάθεση καρποφόρησε στο 60’ , με δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατευθύνθηκε στο «παραθυράκι», αφού προηγούμενος χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, της Φέγγερ, γράφοντας το 3 – 0. Στην επόμενη φάση, στο 65’, μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτριών του Αστέρα, στην αντίπαλη περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας η Ντούσκα και με αριστερό δυνατό σουτ, από το ύψος του πέναλτι, δεν άφησε περιθώρια στην τερματοφύλακα και έκανε το  4 – 0. Μετά την επίτευξη των τεσσάρων τερμάτων η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, έριξε ρυθμούς. Η μείωση του σκορ ήρθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τη Sela, στο 75’, μετά από ανατροπή της ίδιας, από την Τσαγκαλίδου μέσα στην περιοχή.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δοκάρι με τη Sela από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στις δυο ομάδες ακυρώθηκε από ένα τέρμα ως οφσαϊντ.    

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός των 4 τερμάτων η γηπεδούχος ομάδα έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Σκανδάλη, Φεϊμ, Κιουτάχιαλη (93’ Πιστοφίδου), Μουρατίδου, Τσαγκαλίδου, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (92’ Δεληγιαννίδου)

MΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θωμάς Κατσαμόρας): Φέγγερ, Μεγαγιάννη,  Καλαπαναγιώτου, Κοσμοπούλου, Ντοκούζη, Μανιαδάκη (79’ Γιάμαλη), Sela, Ξάνθη, Πέιση (46’ Καλουδάκη), Δερβενιώτη, Παπαχρήστου (64’ Καραγκιοζοπούλου)

 

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιμεντεριδης Σταύρος  με βοηθούς την κ. Μπακατάρη Χρυσή την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη, από το σύνδεσμο Κοζάνης.

Μετά τη λήξη του αγώνα όλα τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και αφιέρωσαν τη νίκη στον Πρόεδρο της ομάδας Αθανάσιο Ταραλά, για την ονομαστική του εορτή.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί τον γιατρό του αγώνα κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε, διότι κλήθηκε την τελευταία στιγμή εκτάκτως, λόγω κολλήματος του ορισθέντα γιατρού.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]