Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δράσεις και μουσείο ποντιακού ελληνισμού στη γενική συνέλευσης της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας

Τις 65 δράσεις που πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας μέσα στο 2014 παρουσίασε στον απολογισμό του και στη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή ο πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου Φώτης Φανιάδης, ζητώντας την έντονη συμμετοχή των μελών στις εκδηλώσεις του συλλόγου.

 

Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η δημιουργία Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού για τη φύλαξη των ιερών κειμηλίων, η ίδρυση Κέντρου Μελετών της Ιστορίας της Αργυρούπολης, καθώς και η αξιοποίηση του διατηρητέου ΤΟΥΡΠΑΛΗ για την προβολή της ιστορικής συλλογής της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Φροντιστηρίου Αργυρούπολης του Πόντου.

Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος με τους παρευρισκόμενους και δόθηκαν από πολλά μέλη του Συλλόγου αξιόλογες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου και το έργο προσφοράς προς τον τόπο μας.

 

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο Παντελής Παλαντζίδης και γραμματέας η Βασιλική Καραγιαννοπούλου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συναυλία Αλληλεγγύης «Σαν Ραδιόφωνο vol.2» από το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο του Δήμου Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο και το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Κοινοτήτων Δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεχίζεται την Πέμπτη 27 Αυγούστου με την μεγάλη συναυλία του Κώστα Μπίγαλη στην Αλεξάνδρεια, το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Κοινοτήτων. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]