Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αντ. Σαμαράς: Στις 25 αποφασίζουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε

Μικροένταση δημιουργήθηκε κατά την επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά, στο δημαρχιακό μέγαρο Περιστερίου, όταν πολίτης επιτέθηκε φραστικά στον πρωθυπουργό ότι συνέβαλε στην άνοδο της ανεργίας στην περιοχή.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με τη μεσολάβηση ψυχραιμότερων και η επίσκεψη του κ. Σαμαρά ολοκληρώθηκε με σύντομη ομιλία του.

«Στις 25 Ιανουαρίου δεν αποφασίζουμε ποιο κόμμα θέλουμε, αλλά σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το 2015 δεν θα υπάρχουν μνημόνια, δεν θα υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και πως θα υπάρχει μόνο ανάπτυξη σε συνθήκες διαφορετικές από ό,τι χθες, «επειδή η Ελλάδα βγήκε από τη ζημιά που είχε πάθει και με τις θυσίες του λαού, θα έχουμε αυτή την ανάπτυξη».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη για συνεννόηση, συναίνεση και συμμαχίες. «Να αντιληφθούμε ότι δεν είναι κανένας μόνος σαν μονοκράτορας» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως από όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, όλοι οι επόμενοι πρωθυπουργοί και ο ίδιος, συνέχισαν την φιλοευρωπαϊκή πολιτική για την Ελλάδα.

Επ’ αυτού σημείωσε ότι η κυβέρνηση συνεργασίας, στην αρχή με τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη και στο τέλος μόνο με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Βενιζέλου, ήταν μια πρωτόγνωρη συμμαχία, γιατί είχε τον κοινό παρανομαστή, που λεγόταν Ευρώπη.

«Σας το δηλώνω. Εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, που θα βγει, ακόμα και στην περίπτωση που είμαστε αυτοδύναμοι, εγώ θα επιδιώξω και πάλι συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό είναι το πιο αναγκαίο» συνέχισε και επέκρινε στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει.

Ανέφερε ότι απέναντί του έχει έναν υποψήφιο, που έκανε έκκληση στο ΚΚΕ και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κάνουν συμμαχία, κόμματα που, όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς, τα σέβεται, αλλά «είναι κατ’ εξοχήν εναντίον της Ευρώπης».

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι η απάντηση του ΚΚΕ ήταν αρνητική και για τον ΣΥΡΙΖΑ πως «την ώρα που είδε ότι δεν θα έχει συμμάχους, το γύρισε σε αυτό το καινούργιο παραμύθι και είπε τη λέξη “αυτοδυναμία”».

«Εννοούσε αδυναμία συμμαχιών. Επειδή δεν έχει με ποιον να πάει, το βάφτισε “αυτοδυναμία”. Αυτό το παραμύθι ο κόσμος δεν το πιστεύει» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και δήλωσε ότι είναι τιμή για τον ίδιο, που βρίσκεται στις δυτικές συνοικίες.

«Ξέρω ότι εδώ υπάρχει πληγωμένος κόσμος και διαδηλώνει και την οργή του. Ξέρω όμως ότι ο κόσμος αυτός που βράχηκε δεν θέλει και να πνιγεί. Και προσπαθεί και θα έχει την αμέριστη δική μας συμπαράσταση και βοήθεια και θα τα βγάλει πέρα» τόνισε.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο Παρουσιάστηκε ο οδικός χάρτης με τις κυβερνητικές προτεραιότητες έως τις εκλογές – 90 δεσμεύσεις σε 20 υπουργεία

-Μητσοτάκης προς υπουργούς: «Το έργο μας είναι το διαβατήριο αξιοπιστίας μας» Στην υλοποίηση 90 συγκεκριμένων κυβερνητικών δεσμεύσεων έως το τέλος

Διαβάστε περισσότερα »

Λάζαρος Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»

Την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στους επαγγελματίες του κλάδου της ψύξης και του κλιματισμού εξέφρασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]