Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ξανά υποψήφια με τη Ν.Δ. η Γεωργία Μπατσαρά: Η έξοδος από το μνημόνιο είναι κοντά, δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα

Την εκ νέου συμμετοχή της στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προαναγγέλλει με δήλωσή της η Γεωργία Μπατσαρά, υπερασπιζόμενη το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά και τις θυσίες του ελληνικού λαού, όπως τονίζει. Όλη η δήλωση της κ. Μπατσαρά έχει ως εξής:

 

«Το 2014 κλείνει με μια λανθασμένη επιλογή του κοινοβουλευτικού συστήματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, με ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών κύκλων της αντιπολίτευσης, αξιωματικής και μη, κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας του λαού. Διαφωνώ, ωστόσο σέβομαι την πλειοψηφία της Βουλής. Θέτω τον εαυτό μου και πάλι στη διάθεση του εκλογικού σώματος για τη διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, υπερασπιζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις το έργο που επιτελέστηκε μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση Σαμαρά, μα κυρίως σεβόμενη τις τεράστιες και πρωτοφανείς, ωστόσο αναγκαίες, θυσίες του ελληνικού λαού. Η έξοδος από τη στενωπό του μνημονίου ήταν και είναι πιο κοντά από ποτέ. Δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα, κι ο κόσμος το ξέρει καλά. Η μάχη που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη όλων για το μέλλον του τόπου μας. Πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί. Για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας προς την προκοπή και την ανάπτυξη, με τον Αντώνη Σαμαρά.

 

Τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές σε όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και γεμάτο υγεία 2015.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αυξημένο ενδιαφέρον από τη γαλλική τουριστική αγορά για την Κεντρική Μακεδονία: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM Top Resa 2026 στο Παρίσι

Αυξημένο ενδιαφέρον από τη γαλλική τουριστική αγορά κατέγραψε η φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM

Διαβάστε περισσότερα »

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα για τους υδάτινους πόρους του Βερμίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2026, στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», στη Νάουσα,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]