Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η απελπισία του αγρότη πριν από το κλάδεμα!

Παγωμένος ο αγροτικός κόσμος στην έκτακτη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας το βράδυ της Δευτέρας. Η περιγραφή του Κώστα Ταμπακιάρη ρεαλιστική, ωστόσο αρκούντως απαισιόδοξη: εξαρτόμαστε κατά 80% από τη Ρωσία, κι η πτώση του ρουβλίου μάς συμπαρασύρει, είπε εν ολίγοις ο πρόεδρος, την ίδια ώρα που οι άλλες αγορές δεν αρκούν.

 

«Δηλαδή να μην πάρουμε τα ψαλίδια για κλάδεμα;» αναρωτήθηκε δικαίως αγρότης μέλος του συνεταιρισμού, μετά την ενημέρωση του προέδρου.

 

Άσχημα τα νέα κι από το πρατήριο των φαρμάκων του συνεταιρισμού, που ναι μεν βοηθά τα μέλη του εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο είναι ασύμφορο για τον ίδιο τον συνεταιρισμό. Το μέλλον του πρατηρίου θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]