Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ω έλατο… ω έλατο… μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις!

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το 4ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, μετά από πρόσκληση,   επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και έδωσε χριστουγεννιάτικο χρώμα με το στολισμό του δέντρου με φυσικά υλικά. Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τις Νηπιαγωγούς Μαρία Αυγέρη, Δήμητρα Ράλλη, Έλσα Μανωλοπούλου και από αρκετούς γονείς.

 

Η εμπειρία των παιδιών αλλά και των γονέων ήταν μοναδική. Όλοι μαζί πήραν μέρος σε μία διαδικασία συνεργασίας  για φτιάξουν τα στολίδια του δέντρου. Λεμονόκουπες, πολύχρωμες χάντρες, κλωστές  και φωσφορίζουσα χρώματα ήταν τα υλικά που δουλεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους πάνω σε πάγκους.

 

Η Ειρεσιώνη της αρχαίας Ελλάδας και ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου συναντήθηκαν σε έναν χώρο, όπως είναι το αρχαιολογικό μουσείο,  που δένει το παρελθόν με το παρόν, και δίνει το στίγμα της συνέχειας του ελληνικού πολιτισμού. Η οργάνωση της δράσης από την πλευρά του αρχαιολογικού μουσείου, όπως και η φιλοξενία ήταν άριστες και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο και γεύτηκαν  καραμελίτσες. Έβαλαν την υπογραφή τους και επέστρεψαν στο Νηπιαγωγείο γεμάτα με καινούργιες εμπειρίες. Και του χρόνου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

6 – 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026 – Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά, με 7 βραβευμένες ταινίες και συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ

Καλοκαίρι και το θερινό σινεμά γίνεται προορισμός για κινηματογραφικές αποδράσεις μέσα στην πόλη. Για πέμπτη χρονιά η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Sidarta έρχεται στην Αλεξάνδρεια για την μεγάλη συναυλία του Καλοκαιριού την Τρίτη 18 Αυγούστου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2026, η Αλεξάνδρεια υποδέχεται έναν από τους πιο επιτυχημένους και επιδραστικούς καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]