Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Σπουδαία εμφάνιση αθλητών της κολυμβητικής ακαδημίας Νάουσας στο Ποσειδώνιο

Σε ένα από τα σπουδαιότερα διεθνή  κολυμβητικά Grand Prix, τα «22α Αλεξάνδρεια», συμμετείχε το αγωνιστικό τμήμα της Κολυμβητική Ακαδημία ‘Νάουσα’ την προηγούμενη εβδομάδα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στο Grand Prix συμμετείχαν  ομάδες από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Η ΚΑΝ συμμετείχε με 11 αθλητές οι οποίοι κολύμπησαν με στόχο τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και τη συμμετοχή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων σε κατηγορίες OPEN.

 

Συμμετείχαν στους τελικούς:  η Νούση Ναυσικά σε 3 μικρούς τελικούς 200μ Μ.Α. -400μ Μ.Α.- 200μ Πρόσθιο και 1 μεγάλο τελικό στα 100μ πρόσθιο όπου κατετάγη 8η και η Ταχυδρομίδου Δέσποινα που συμμετείχε στο μικρό τελικό στα 200μ. πεταλούδα κατακτώντας την 10η θέση (1η στην ηλικία της).

Από τους υπόλοιπους αθλητές εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα οι: Λαφάρα Αφροδίτη 5 όρια, Δημούλα Ευγενία 5 όρια, Νούση Ναυσικά 5 όρια, Μπιτέρνας Παναγιώτης 4 όρια, Δρενοβιάδης Κωνσταντίνος 3 όρια, Γεωργογιάννης Νίκος 2 όρια, Γιαννακίδου Αφροδίτη 1 όριο.

 

Επίσης βελτίωσαν τις επιδόσεις τους οι: Πλουμπίδου Ανθή 4 νέα ατομικά ρεκόρ Μουρατίδου Χριστίνα 2 νέα ατομικά ρεκόρ, Καρατσιώλη Κατερίνα 1 νέο ατομικό ρεκόρ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]